Over ons

In december 2012 is Marketingboeken.net uit persoonlijke interesse gestart door Ruben Teunissen. Omdat Marketing en Technologie enorme ontwikkelingen doormaken, is het belangrijk om je kennis bij te houden door het lezen van marketing- en managementboeken. Nu zijn er nogal wat boeken over marketing, management en technologie. En is de tijd die je hebt als marketing professional vaak schaars. De redactie van Marketingboeken.net probeert haar bezoekers te helpen om die boeken te vinden die juist voor hen relevant zijn. Op Marketingboeken.net vind je snel een overzicht van de marketingboeken die juist voor jou interessant zijn. Door de jaren heen, hebben we al samengewerkt met verschillende uitgeverijen en auteurs. En dat worden er alleen maar meer!

De jaren 2013 t/m 2017

Naast recensies van marketingboeken publiceerden we ook blogs over wetenschappelijke papers, reclameklassiekers en online marketing. De focus kwam hierbij steeds minder op het oorspronkelijke doel van Marketingboeken.net te liggen. Om die reden hebben we midden 2017 besloten om te gaan werken aan een vernieuwd Marketingboeken.net.

2018: In een nieuw jasje

Vanaf 2018 is Marketingboeken.net geheel vernieuwd. De content van de afgelopen jaar is verwijderd, en we beginnen weer vanaf nul. De focus komt hierbij weer primair te liggen op het recenseren van marketingboeken. Om onze bezoekers in één staat te stellen om sneller de voor hen meest interessante boeken te vinden, maken we gebruik van een betere beoordelingsmodule met niet alleen een score, maar ook sterke en zwakke punten van een boek.